12-09-2004 OJC Rosmalen 10 - Alem 3 1 - 1

Een klasse hoger, en met een wat verjongd team zijn we vandaag weer aan de nieuwe competitie begonnen.
Van onze B waren Jaap van Boxtel, Richard Hofman en Thomas van Mook overgekomen om het derde van nieuw elan te voorzien.
Fons van Boxtel stond, ondanks een korte periode als actief voetballer gestopt te zijn geweest, weer als vanouds de laatste man positie te bemannen.
Na een gelijkopgaande openingsfase, was het OJC wat profiteerde van een misverstand in onze defensie, waardoor de Rosmalense spits eenvoudig de score kon openen.

Na rust was Alem de betere ploeg en het was dan ook een kwestie van tijd voordat de verdiende gelijkmaker achter de Rosmalense keeper werd getrapt.
Een splijtende dieptepass van nieuwe aanwinst Peter van Boxtel (Fzn) werd door de andere nieuwkomer Wim Steenbekkers (Czn) keurig afgerond.
Toen de zwak fluitende scheidsrechter 10 minuten voor tijd, een onbenulligheidje met een strafschop bestrafte, leek het verdiende puntje ons nog afgenomen te worden.
De sterk keepende Alemse interim-doelman Mari Leerintveld was echter niet van elf meter te passeren; na eerst de strafschop te hebben gestopt, wist hij ook de rebound nog uit het doel te tikken.
Luttele seconden voor tijd leken we zelfs de overwinning te pakken, ware het niet dat de doorgebroken Wim Steenbekkers op onreglementaire wijze werd afgestopt. De toegekende vrije trap leverde niets op en zo bleef het bij een 1-1 gelijkspel, wat overigens wel een juiste afspiegeling van de wedstrijd was.