21-04-2003 Alem 3 - BZS 3 5 - 2

Alem3-BZS3 5-2 (4-2)

Dankzij sterk tactisch spel pakt het derde weer 'n overwinning.

Het hoger op de ranglijst bivakerende BZS 3 werd vandaag verslagen, door tactisch uitgekiend spel.
Dankzij het prachtige lenteweer en de daarbijhorende dito temperatuur begon de wedstrijd in een bijzonder gezapig tempo, langzaam rolde de bal door de linies van Alem en BZS. Dit was duidelijk in ons voordeel, 'n prima voorzet van Adrie werd door broer Theo achter de BZS-doelman getoverd.
Dezelfde Adrie die even later zoveel vertrouwen had in de snelheid van Piet dat hij een BZS-steekpassje liet lopen, de spits van BZS was echter sneller en scoorde de gelijkmaker. Toen even later een hoge voorzet over iedereen heenzeilde en bij de tweede paal in werd gekopt, stonden we plotseling met 1-2 achter.
Nu werd echter Anton Baas (de Alemse Jan Koller) weer in stelling gebracht, na een assist van Theo plantte hij zijn maatje 50 tegen de bal, en stond het weer gelijk.
Vlak voor rust hadden we onze beste periode, Hans Hanegraaf (Tz) scoorde uit een penalty, toegekend door de onopvallend (dus goed) leidende scheids Ben Broekmeulen, omdat Theo binnen de "zestien" tegen de grond was gewerkt. Bijna in het rustsignaal scoorde Theo zelfs 4-2.

Na rust beperkten we ons tot het verdedigen van de 4-2 voorsprong, gokkend via de counter op Theo.
Een aanvallend Beusichem kwam in de tweede helft echter niet verder dan een schot op de paal.
Theo frommelde de bal wel langs laatste man en voorbij doelman, om zo de 5-2 eindstand op het scorebord te zetten.