03-11-2002 Alem 3 - Rhelico 3 3 - 3

Verslag:
Alem3-Rhelico 3 3-3 (1-0)


Alem 3 : Sterke tegenstander


Rhelico 3 is de koploper 6 gespeeld 18 punten. Reden om 'n oud vedette en een Alemse legende op te stellen.
Wim Steenbekkers (verdette) en Gerard van Mook (legende) waren bereid gevonden om vandaag het derde te versterken.
Of het nu onderschatting was of goed voetbal van onze kant (een beetje van beide denkt deze correspondent) Rhelico werd in de eerste helft door Alem 3 weggespeeld, de ene na de andere gevaarlijke aanval rolde op het Rhelico doel af. De ongrijpbare Peter Loobeek (zijn shirt paste als een tweede huid), de getructe Adrie Leerintveld (penalty ?), de warrige leidende scheids Zwamborn (penalty ?), de bal ging er niet in.
Halverwege de eerste helft was het Wim Steenbekkers (Cz), die met een ouderwets puntertje de 1-0 ruststand op het scorebord bracht.
Na rust starten we zoals we na rust nog nooit gestart zijn; nadat een glaszuiver doelpunt van Hans Hanegraaf (Tz) wegens vermeend hands was afgekeurd, scoorden beide Hans Hanegraafen ieder een keer : 3-0. Punten in de tas.
Niets was echter minder waar, Rhelico ging massaal in de aanval en de 3-1 en 3-2 werden snel achterelkaar gescoord. Daarna was het een spel van aanvallen en verdedigen, terwijl scheids Zwamborn ondertussen grossierde in verkeerde beslissingen. 4 minuten voor tijd viel de (voor Rhelico toch wel verdiende) gelijkmaker 3-3.

Doelpuntenmakers:
1x Wim Steenbekkers (Cz)
1x Hans Hanegraaf (Tz)
1x Hans Hanegraaf (Hz)


Opstelling:


 
Piet
van Boxtel
 
 
Wim
Steenbekkers
Fons
van Boxtel
Edwin
van Boxtel
Harm
Overheul

 
 
 
 
Gerard
van Mook
Wim
Steenbekkers
Ton
Steenbekkers
Henri
v/d Berk

 
 
 
 
Peter Loobeek Adrie Leerintveld

Wissels:
Hans Hanegraaf (Hz)
Hans Hanegraaf (Tz)
Alex Bron


Bron: Piet van Boxtel