13-10-2002 Alem 3 - FC Engelen 5 3 - 1

Verslag:
Alem3-FC Engelen5 3-2 (3-1)


Alem 3 : Wat gaat het moeizaam.


Het was de bedoeling om vandaag de neerwaartse spiraal weer naar boven om te buigen.
Met de nodige moeite werd een overwinning afgedwongen. Het frank en vrij spelende FC Engelen (met oud Alem-speler Ron v.d Meijden in gelederen) bezorgde ons, ondanks de buitentemperatuur van 5 graden C, een warm ochtendje.
Op weg geholpen door de scheids, die een handsbal zag, waar velen van ons aan buitenspel dachten. werd het al snel 1-0 voor ons. De penalty werd onberispelijk benut door Joop Kollenburg, die zich daarna meteen liet vervangen, zijn oude achillespees-blessure speelde weer op. Toen even later de mee opgekomen Ton Steenbekkers met een strak schot 2-0 liet aantekenen leek er geen vuiltje aan de lucht. FC Engelen herstelde zich echter wonderbaarlijk en kreeg kansen, na een schot op de paal werd door de scheids ook aan FC Engelen een strafschop toegekend, ditmaal vanwege vermeend hands van Ton.
Hierdoor bracht FC Engelen de stand op 2-1. Vlak voor rust was het Martien Toonen die op miraculeuze wijze zijn traditionele jaarlijkse doelpuntje weer meepikte. Geholpen door de rug van een tegenstander en de handen van de keeper, trapte Martien de 3-1 binnen.
Na de rust werd het niet beter, en kwamen we onder grote druk van FC Engelen te staan.
FC Engelen kwam echter niet verder dan de aansluittreffer. Met de nodige moeite werd daarna de 3-2 naar het eindsignaal gebracht.

Dank nog aan Jack Bogers, die bereid gevonden was vandaag de spits-positie voor zijn rekening te nemen (waar blijft toch die Theo...????)

Doelpuntenmakers:
1x Joop Kollenburg
1x Ton Steenbekkers
1x Martien Toonen


Opstelling:


 
Piet
van Boxtel
 
 
Wim
Steenbekkers
Fons
van Boxtel
Edwin
van Boxtel
Rick
Leerintveld

 
 
 
 
Joop
Kollenburg
Ton
Steenbekkers
Hans
Hanegraaf (Hz)
Henri
v/d Berk

 
 
 
 
Hans Hanegraaf (Tz) Peter Loobeek

Wissels:
Leon Verhoeven
Adrie Leerintveld
Henk Brekelmans
Harm Overheul


Bron: Piet van Boxtel