01-11-2015 TEC 3 - Alem 2 3 - 8

TEC 3 - Alem 2    3-8    (2-5)

Weer een zonnige zondagochtend. Aantredend tegen de rode lataarndrager TEC uit Tiel.
Een kwestie van scherp spelen, snelheid in de ploeg houden en werken aan het doelsaldo.

Al binnen vijf minuten een 2-0 voorsprong via John en Gijs. Helaas kunnen we ons eigen hoge tempo niet aan. 4-1 met rust, via Gijs en een makkelijk gegeven penalty en een dromerige verdediging en daarbij wederom een ED vandaag. Waarschijnlijk MohammED?
Aan Jaap de taak om ED ook aan onze topscoorerslijst toe te voegen.

Na de rust pikken we het weer even op en scoren we er op los. Ook nog een doelpoging van TEC verdwijnt in het netje aan onze zijde.
Gijs en tweemaal Wilbert brengen het moyenne omhoog en voorzichtig zijn er al geluiden dat de dubbele cijfers moeten worden gehaald.
Ondanks weer een penalty tegen die ook discutabel is. Gelukkig geen punt van discussie vandaag door het enorme verschil.

Helaas halen we de 10 niet. Het slotakkoord is voor Niek. 8-3.

Scoren lijkt ons probleem niet. De tegenstander van het scoren afhouden is onze taak voor de komende weken. Ondanks goeie tegenstanders voor de komende weken hebben we al een aardig gat geslagen met de nummer 3 op de ranglijst.
Aan ons om RKTVC bij te blijven en de rest op een nog grotere afstand te zetten.