07-04-2013 Alem 2 - Teisterbanders 2 3 - 3

Alem 2 - Teisterbanders 2   3-3    (1-0)

Alem kwam goed uit de startblokken en kwam al redelijk snel op 1-0 via een goal van Danny Wuits. Daarna zakte het niveau behoorlijk en kreeg Teisterbanders een paar goede kansen alleen voor de keeper (Tony Ketels), die deze goed wist te pareren. Maar nog voor rust wist Teisterbanders gelijk te maken 1-1.

De 2de helft was niet om aan te zien. Gelukkig voor Alem was de tegenstander ook niet best. Alem maakt Via Rick Leerintveld de 2-1, daarna begint de verdediging van Alem te schutteren waardoor Teisterbanders tweemaal scoorden 2-3. Gelukkig scoort Rob Bouwman nog de gelijkmaker, waardoor Teisterbanders niet inloopt in de strijdt tegen degradatie.

Alem staat momenteel 5 punten voor op de positie voor degradatie met nog 4 wedstrijden te gaan. Er zullen dus zeker nog wat punten gehaald moeten worden!!!

v.v. Alem LIVE
(door Kevin Broekmeulen)
06'    Alem 2- Teisterbanders 2 wordt 1-0 in de 6e minuut door Danny Wuits
15'    Tony Ketels onderscheidt zich met een redding van dichtbij
34'    Teisterbanders 2 komt op gelijke hoogte 1-1 via een ver schot
68'    Rick Leerintveld zet Alem2 weer op voorsprong 2-1
76'    Penalty Teisterbanders 2: 2-2
85'    In snel tempo wordt het 3-3
90'    Einduitslag Alem 2-Teisterbanders 2 3-3