11-11-2012 Buren 2 - Alem 2 1 - 2

Verslag:
Buren 2 - Alem 2   1-2    (0-1)

Wie Alem II niet eert, is de Champions League niet weer

Buren uit altijd lastig. De meeste vedettes van Alem II konden niet eens herinneren dat er hier ooit is gewonnen. Records zijn om te breken…

Voor het fluitsignaal werd de jonge scheidsrechter al een compliment gegeven dat hij scherp was, waarop hij antwoordde: de dag voor de wedstrijd drink ik niet…….
Een doodse stilte viel. Spelers, leiders, coaches en supporters van beide teams waren geschokt na het horen van deze uitspraak. Bij meerdere spelers van zowel Buren als Alem kwam er nog frisse alcoholdampen uit de mond.

Met wederom aantreding in de nieuwe kerstboomformatie, maar zonder el Capitano - Peter van L., begonnen we slordig. Gelukkig hebben we een mooie transfer gemaakt in de persoon van Danny-2. Omdat hij met hardloopwedstrijden meestal tweede wordt en we al een een Danny W. in het assortiment hebben, noemen we hem Danny-2.
Het spel was aardig maar de eindpassing was niet van het kaliber Barcelona, wat wordt nagestreeft. Het gras is ook altijd groener bij de Buren.

We speelden erg dreigend maar tot echte kansen kwam het niet, totdat Rick L. werd gevloerd in het strafschopgebied maar niet resulteerde in een strafschop. Een aantal minuten later was Danny-2 op aangeven van Alex S. weg gestuurd en met een ferme uithaal raakte hij de paal.

Vlak voor rust was het voor onze herfsttransfer dan toch raak. Na het passeren en uitkappen van enkele verdedigers wist hij knap de keeper te verschalken.


Na de pauze zijn we gestart met waar we gebleven waren met twee wisselingen. Kansen bleven komen. Danny-2 en Thomas v. M. bleken niet scherp genoeg en mistten enkele kansen. Wanneer de over-Maasse-invaller Jorn B. eenmaal op stoom was gekomen rondde hij keurig af en hielp Alem II aan een comfortabele voorsprong.
Nieuw systeem wat zijn vruchten afwerpt en punten oplevert, prima transfer en een gouden wissel.. Super coach Stan S. begint Pep G. te overtreffen. Nog even en dit heuse sterrenensamble kan aantreden in de beste competitie ter wereld, genoemd de Champions League.

Wederom werd er uitstekend verdedigd, met veel goede reddingen deed jeugdspeler Bart d. L. goede zaken voor het team. Helaas was het kort voor tijd alsnog tijd voor een aansluitingstreffer van Buren maar verder dan dit kwamen zij niet, wat drie punten betekende. Volgende week een echte test tegen onze noorder-buren JvA. We zullen de Jantjes eens wat laten zien…




 
 
 Doelpunten:                 
 
0-1
  Danny Wuits                 
 
0-2
  Jorn Bergmans                
 
1-2
                  

Verslag: Rick Leerintveld