11-03-2012 Alem 2 - Hedel 2 1 - 2

Alem 2 - Hedel 2   1-2    (0-1)

Onder aangename weersomstandigheden is recreatiepark 'De Oude Maas' strijdtoneel van de slag om de achtste plaats in de 'Mannen zondag vierde klasse reserve 17' competitie. Beide partijen zijn ervan bewust dat ze aan elkaar gewaagd zijn, de wedstrijd in Hedel eindigde met de brilstand op het scorebord.
Na 20 minuten gespeeld te hebben is het duidelijk dat Alem II vandaag alleen genoegen neemt met drie punten.
De beste mogelijkheden zijn dan ook voor de thuisploeg, de Alemse voorhoede duikt een aantal keer gevaarlijk op voor het Hedelse doel.
De beste kans volgt na een prima hoekschop, Alex Steenbekkers schiet de bal maar net over.
Ondanks de betere kansen komt Alem toch op achterstand, wanneer er een vrije trap vanaf ongeveer 20 meter knap binnen wordt geschoten.
Hierdoor lijkt wat frustratie in de thuisploeg te kruipen.
In het vervolg van de eerste helft wordt het spel fysiek en feller. Vooral Alem schuwt het duel niet, door (te) veel overtredingen ligt het spel vaak stil. Bij het rustsignaal mogen de oranjehemden dan ook blij zijn dat ze nog met elf man op het veld staan, maar de heren zijn vooral teleurgesteld omdat ze minstens al gelijk hadden kunnen staan.

Na rust gaat Alem II op zoek naar de gelijkmaker. Die kans krijgen ze al na enkele minuten, na een overtreding wijst de leidsman naar de stip.
Gerwin van der Burg vanaf elf meter; Dat betekend normaal gesproken een doelpunt voor Alem II. Maar deze keer gaat de bal rakelings naast. Nog geen tien minuten later krijgt Alem weer de kans de gelijkmaker te scoren via een penalty. Dit keer staat Alex Steenbekkers achter de bal, 1-1.
Alem II kan in de slotfase zelfs op voorsprong komen, na doorjagen kan Thomas van Mook alleen op het doel af, maar de doelverdediger weet een treffer te voorkomen.
Het lijkt wederom in een gelijkspel te eindigen. Totdat hedel in de laatste minuten van de wedsrtrijd richting het doel combineert, waarna vanaf de linkerkant met een strak schot de bal achter de uitstekend keepende Stoof in het doel beland. Omdat Hedel haar kansen niet mist, is het Alem dat naast het potje pist...