RKKSV 2 - Alem 2   2-1    (1-0)

Zondag ochtend half 10, de spelers van Alem 2 verzamelen zich.
De meeste spelers hebben de avond ervoor een feestje gehad, en voelen nog een beetje de naweeen.
Maar we zijn wel weer compleet, op de geblesseerde Alex Steenbekkers na, die de rol van grensjager op zich neemt.
Na het beker succes en de slechte competitie start van vorige week willen we vandaag minimaal een puntje mee naar huis nemen.
Alem begint niet in de allersterkste opstelling, coach Stan Schreuders wil sommige spelers sparen voor de beker, en hoopt volgend jaar Champions League te spelen, is zijn excuus.
In de eerste helft van de wedstijd oogt Kruisstraat scherper, en heeft ook het meeste balbezit.
Maar de eerste kans is voor Alem, Peter de Cocq schiet een vrije trap over de defensie van RKKSV heen, de keeper komt iets te vroeg uit en de bal stuit over hem heen, maar Thomas komt net een stapje te kort bij de tweede paal.
De eerste kans voor Kruisstraat is ook meteen het eerste doelpunt, na onnodig balverlies langs, kan de spits een aantal Alem verdedigers omzeilen en kan te makkelijk scoren. Het voetbal de eerste helft is niet super, maar er wordt wel voor elkaar geknokt. En Kruisstraat kan door goed verdedigen van Alem geen echte kansen creeren.

Na de rust komt een ander Alem uit de kleedkamer, de alcohol is waarschijnlijk bij de meeste spelers uit het systeem.
En Alem gaat ook voetballen in een ander systeem, 4-3-3. Tim Hanegraaf komt in de ploeg en niet veel later Stan Schreuders.
Alem heeft meer balbezit, en krijgt zowaar ook wat meer mogelijkheden. Toch kan RKKSV de 2-0 maken.
Maar we zijn er niet van onder de indruk, en komen terug in de wedstrijd via Peter van Lent, 2-1.
Gezien het spel een terechte uitslag, maar een gelijkspel was mogelijk geweest.
Maar Alem 2 gaat professioneel om met het verlies(zie foto).