03-10-2010 Alem 2 - Buren 2 1 - 1

Verslag:
Alem 2 - Buren 2   1-1    (1-0)

1e Puntje binnen voor 2e

Tis werem joh.

Of te wel het is mooi weer om te voetballen. Eindelijk droog en een lekker zonnetje. We beginnen niet echt sterk aan de pot maar gaande weg worden we beter en hebben we een veldoverwicht. (Ja Knorretje* R.L.) dat heb jij ook alleen dan in een iets andere woord samenstelling.

We drukken op het Burense doel en J.B. scoort 1-0. Op het randje van buitenspel en na bijna niet vast houden weet hij hem in het netje te krijgen. De toekenning van de goal is de enige goede beslissing die de scheids deze ochtend nam. Voor de rest was het echt zeer droevig gesteld met zijn leidinggevende capaciteit.

Meteen na rust neemt de man in het zwarte pak weer eens een zeer dubieuze beslissing. 2e geel voor J.B. en dus wegwezen. Buren gaat drukken op onze goal en we komen niet onder de druk uit. Op 2 momenten na dan. TvM moet de bal opzij leggen maar gaat voor eigen succes vanaf de 16. Zijn poging haalt net de handen van de keep. A.S. verzuimd ook de bal opzij te leggen, het zij in een wat lastigere situatie dan de vorige.

We komen een heel eind met de 1-0, maar 4 minuten voor tijd uit een corner is het dan toch raak. kluts, kluts en 1-1. Klote, niet nodig.


* Knorretje, gebasseerd op het wonderschone en fleurig gekleurde broekje dat de heer R.L. onder zijn voetbalbroek draagt




 
 
 Doelpunten:                 
 
1-0
  Jacco Bogers                 
 
1-1
                  
 
 
                 
Verslag: Wilbert van Boxtel