26-04-2009 Alem 2 - DSC 3 2 - 3

Alem 2 - DSC 3   2-3   (1-1)

Alem2 te slap in derby !!!

De laatste pot van competitie jaar 2008-2009. DSC3 thuis is een geduchte tegenstander. Iedereen tot op het bot gemotiveerd want we mogen niet verliezen.

Nou, daar ligt meteen het probleem van Alem2. Een vrij goed team, maar mentaliteit is een kwaliteit en dat ontbreekt nog al eens. Vandaag ontbrak het voornamelijk in de 1e helft.

Na een 20 minuten komen we een beetje onder de druk van Driel uit en maken we uit een scherpe counter 1-0 Hans tekend voor de goede goal. Aan de andere kant maakt Hans een foutje door zijn man te laten lopen en positie te kiezen in het hart van de defensie terwijl zijn man bij de 2e paal de bal binnen kan koppen.

Rust !!!

In de 2e helft word het vuur eindelijk wat aangewakkerd. We komen op achterstand, maar via een lucky goal van WvB komen we op 2-2. Driel mist een pingel en een handvol kansen om als nog de 2-3 te maken, achterin word totaal niet ingegrepen en de 3e ligt erin. Vervolgens gaat het vuur flink fikken, Hans maakt een overtreding en de warrige scheids geeft direct rood. Er is veel tumult en de scheids vertrekt naar binnen. Komt gelukkig weer terug en we gaan verder.

Waar Driel niet de beslissing binnen trapt verzuimd Alem de gelijkmaker te maken. Helaas gaat de laatste pot verloren tegen onze "gasten" uit Driel.