22-03-2009 Alem 2 - Buren 2 2 -2

Alem 2 - Buren 2   2-2   (2-1)

Met een zwaar gehavend elftal (5 basisspelers naar 1e elftal) gaan we de strijd aan tegen het 2e van Buren. Strijd, dat is meteen hetgeen wat ons manko kan zijn.

We beginnen goed en het krachtsverschil word goed uitgedrukt in goals. TvG kopt een corner binnen bij de 2e paal (1-0) en WvB rond een mooie aanval alleen voor de keeper af. 2-0

Maar we vergeten even te verdedigen en Buren scoort gelijk de aaansluitingstreffer. En dat net voor rust geeft geen goed gevoel.

2e Helft word Buren sterker en sterker. Wel krijgen wij nog DE perfecte kans op 3-1 maar TvG verspeeld helaas de kans. Wat wisselingen brengen Buren nog meer op onze helft en ze scoren (buitenspel volgens CvO !!! )2-2.

De wedstrijd blijft wat op en neer golven maar beide ploegen weten niet meer te scoren. Jammer we hadden vandaag moeten winnen gezien de stand maar Buren had vandaag een goede ploeg.