02-11-2008 Alem 2 - Beesd 2 2 - 3

Alem 2 - Beesd 2   2-3

Alem 2 strijdend ten onder tegen koploper Beesd 2

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen de koploper uit Beesd op het programma. En dat ze bovenaan stonden bleek niet voor niets het was een jeugdig en goed voetballende ploeg. Hier stond vandaag strijdend Alem tegenover met veel inzet en met vlagen ook goed voetbal en het belangrijkste een team dat voor elkaar wilde werken.

Na een sterk begin van Alem waarin een aantal kansen werden gecreëerd die helaas geen doel troffen was het toch Beesd dat op voorsprong. Een van de eerste kansen die Beesd kreeg maakte ze ook netjes af. Ondanks de achterstand lieten we ons hoofd niet hangen en bleven hard werken, de gelijkmaker kwam een goed oplettende Kees-Jan schoot de bal achter de doelman van Beesd. Na de gelijkmaker ging Alem opzoek naar de voorsprong maar door een hoekschop van Beesd waarbij onze keeper Paul de bal zo goed als klem, schoot een speler van Beesd de bal uit Paul zijn handen tegen de touwen aan. 1-2 voor Beesd. Nog niets verloren en er weer volop op tegenaan. Vlak voor de rust komt Alem op gelijke hoogte door een schitterende vrije trap van Kees-Jan die met een schot in de openliggende verre hoek de doelman van Beesd kansloos liet 2-2. Dit was ook meteen de ruststand.

De tweede helft gaat gelijk op, verdedigend staat Alem goed, een goed keepende Paul erachter op het middenveld wordt hard gewerkt en voorin toch gevaarlijk via Tom en Jacco. Maar ook Beesd blijft goed voetballen en gevaarlijke met de snelle spitsen die ze hebben.
Ondanks het harde werken krijgen we toch in de laatste 5 minuten de deksel op ons neus na een snelle aanval Beesd schiet hun linksbuiten de bal achter Paul in het doel. 2-3. Alem probeerden nog alles op alles te zetten om de gelijkmaker te maken maar verder dan een scherpe corner voor het doel van Beesd langs kwam het niet.

Ondanks het verlies een compliment naar de spelers. Het is zuur maar als er zo gevoetbald blijft worden en de inzet zo blijft hoeven we van niemand te verliezen!