07-09-2008 Teisterbanders 2 - Alem 2 2 - 0

Teisterbanders 2 - Alem 2   2-0   (1-0)

Gebrek aan scherpte kost Alem 2 punten

Teisterbanders uit, altijd lastig zo ook zondag de 7e september. Met 11 messcherpe spelers hadden we vandaag 3 punten kunnen halen. Maar het werden er zelfs nul. Doordat de spitsen niet scherp waren in de afronding en de verdediging niet scherp genoeg dekte werd het een nederlaag van 2-0.

Eerste kwartier stonden we flink onder druk maar hielden de nul en verder in de wedstrijd creëerden we zelfs een paar goede kansen.
Na een charge van Bart v/d H was het duidelijk. Pingel en 1-0. Danny W moest helaas met een blessure van het veld en daar werd het voetballend niet beter van.
We haalde de rust met 1-0 waar we zelf verzuimden de 1-1 of zelfs de 1-2 te maken. Kort na rust was het 2-0. Dekkingsfout bij een corner.

Niet meer dan een paar doelpogingen was het wapenfeit van ons in het laatste half uur.

Verslag: Wilbert van Boxtel