11-03-2007 Alem 2 - Maliskamp 2 4 - 1

Alem 2 - Maliskamp 2 4-1  (0-1)

1e helft:

WEER 1 om snel te vergeten. Geen inzet, veel balverlies, en een slechte organisatie als mede het gemis van enkele kansen een 0-1 achterstand.

2e helft:

We kunnen het toch!!!! Heel veel inzet van met name Gerwin en Jacco (rechts en links half) die beide een zeer goede 2e helft speelde als mede een sterk spelende Kees-Jan, geeft als resultaat dat we op het middenveld de "slag" winnen. Dit werkt zeer verlichtend voor de verdediging en de spitsen worden sneller en beter bereikt. Kortom deze rechts en links half zijn bepalend in een 4-4-2 systeem.
De gelijkmaker van Patrick was een knappe goal van rand 16 met links (jaja) in de lage verre hoek. De 2-1 was een zwakke uittrap van de keeper die Wilbert kon afstraffen. De 3-1 van Wilbert was zeker voor de helft door de verdiensten van Jacco. Hij ging vanaf de zijkant naar binnen haalde echt de achterlijn en trok de bal perfect voor. Wilbert stond op de juiste plaats om hem binnen te werken.
De 4-1 van Patrick was een fraaie. Hij strafte een verkeerde terugspeelbal van de laatste man af door deze langs de keeper te krullen.

Toen Anton nog wat tijd ging rekken wisten we dat de buit binnen was. Hij moest 2x binnen de minuut "behandeld" worden aan zijn schouder en beweerde hij was uit de kom. Nou in de kantine was er weinig van te merken hij kieperde de een na de ander met zijn zere schouder naar binnen.

Het was een zeer sterke 2e helft van alle 11 de spelers. Ben bedankt voor het keepers werk.