12-11-2006 CHC/Orka 3 - Alem 2 1 - 2

CHC/Orka 3 - Alem 2 1-2  (1-1)

ALEM 2 OP ZIJN DUITS LANGS CHC.

Zoals vorige week voorspeld vandaag een lastige pot tegen CHC 3. De eerste tien minuten was het een chaos. René kon niet anders dan meer praten als voetballen want zijn verdedigers waren even helemaal de weg kwijt. Jan riep "René regel het nou is daar achterin". Dan schalde het terug van onze libero, "ja maar Jan ze snappen er geen zak van en ze luisteren niet". Met wat kunst en vliegwerk toch ongeschonden de eerste 10 minuten doorgekomen. Met Alex als rechtsback en opstomende ongeleid projectiel, kregen we wat meer grip op CHC. Een van zijn felle acties zag hij beloond worden met een goal. Hij stierde en frommelde net zo lang tot dat de bal over de lijn was.

Na deze goal kregen we enkele zeer goede kansen op 0-2. Maar Jacco knalde op de lat en het onvermijdelijke gebeurde. Wij de kansen niet maken, wat afwachtende verdedigers en het was net voor de rust 1-1. Speech tijdens de thee?? Ik (wvb) was bezig aan een verbluffende warming-up en ben vergeten te vragen wat de tactiek was de 2e helft.

De 2e helft was een slechte!!! Net als het weer, door de harde wind belandden er weinig voorzetten goed. Eentje belandde er wel goed. Roy stond oog in oog met een leeg doel maar ramde de bal OP de paal ipv er tussen. Verder geen commentaar hij was er zelf behoorlijk ziek van. Inmiddels hadden we eral 13 en halve minuut blessuretijd opzitten.

Mede door de ingelaste rustmomenten van Alex en het gejammer om zijn enkel EN de enorme trage achterballen van onze keep. Dit gaf natuurlijk reden tot zeiken tegen de scheids. (die trouwens niet slecht floot). Dat bracht ons in de laatste seconden van de wedstrijd, waar we eigenlijk ons hadden berust in 1 punt. Besloten we nog een keer de aanval te kiezen. 13 minuten 50 seconden blessuretijd en de DUITSE SECONDEN braken aan. De LAATSTE. De bal belandde in de 16 voor de voeten van Wilbert en deze nam (met Roy in gedachten) de tijd om op het doel te schieten. Het netje bolde en we waren met zijn allen zo blij als een hond met 7 l*llen. Op de Valreep echt in de allerlaatste seconden wonnen we de pot.

CHC mocht nog aftrappen maar de scheids blies meteen af. 3 punten mee naar Alem.

De koploper speelde gelijk, en dus kruipen we langzaam richting de 1e plaats. Natuurlijk blijven we met beide benen op de grond maar een beetje dromen deden we toch wel even.

Weet iemand inmiddels waar vd Putten is? Wij waren hem zondagmorgen kwijt.

EN DAN ZEKER NIET TE VERGETEN DAT ONZE PATRICK DE TROTSE PAPA IS GEWORDEN VAN DE KLEINE FLEUR. ZONDAGMORGEN BELDE HIJ DE LEIDER MET DE WOORDEN "IK KOM TOCH MAAR EVEN VOETBALLEN". PATJE GROTE KLASSE!!!! NATUURLIJK FELECITEREN WIJ OOK PETRA MET HAAR DOCHTERTJE.