Verslagen Alem 2 - 1980/1981

01-02-1981 Alem 2 - Rossum 2 1 - 1

Alem 2 - Rossum 2    1-1

Rossum 2 speelde uit tegen Alem, wat een zeer moeilijke westrijd zou worden, daar Rossum de laatste weken een beetje van slag is. De eerste tien minuten waren geheel voor Alem en Rossum moest met elf man terug op eigen speelhelft. In deze periode maakte Jan Groenhof hands en de daaruit voortvloeiende strafschop betekende 1-0 voor Alem.
Rossum hield moed en er kwamen enkele kansen voor o.a. Arnold Cretier, die rakelings naast schoot. Na een half uur spelen was het dan toch raak toen een vrije trap vanaf het middenveld voor de voeten van Nijs Hekezen belandde die ineens keihard inschoot: 1-1. Vlak voor rust raakte J. Verharen het houtwerk.
Na de thee was het één en al Alem wat de klok sloeg. Sommige Rossum-spelers vertoonden duidelijk conditiegebrek, maar de Alemse voorwaartsen konden toch niet meer door de hechte defensie heen komen. Slechts eenmaal was Alem nog dicht bij een doelpunt, maar toen redde doelman Piet Beekman bekwaam.
Tenslotte had Rossum nog met de volle winst naar huis kunnen gaan, toen de Alem-doelman een schot van J. Verharen keerde en in tweede instantie een door Ruud Gremmee ingeschoten bal ook keurig stopte. Beide partijen mogen tevreden zijn met deze uitslag.