17-11-2019 Vlijmense Boys 1 - Alem 1 3 - 4

Vlijmense Boys 1 - Alem 1    3-4    (0-1)

Alem stunt en verslaat Vlijmense Boys in de beker

Alem overwintert in het bekertoernooi door Vlijmense Boys in eigen huis uit te schakelen

Alem verrast in de strijd om de districtsbeker, de ploeg van trainer Ben Hoek was met 3-4 te sterk voor derde klasser Vlijmense Boys.
Alem nam in de eerste helft een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Tom Loobeek.
Halverwege de tweede helft werd het 1-1, maar Alem ging door met goed voetbal. Een goed lopende aanval werd door Kevin Broekmeulen afgerond (1-2).
Het venijn van de wedstrijd zat in de staart. Een schitterende vrije trap van Tom Loobeek betekende tien minuten voor tijd 1-3. Meteen daarna sloot Vlijmense Boys weer aan door ook een vrije trap binnen te schieten. Daarna speelde Vlijmense Boys vol op de aanval, waardoor er voor Alem steeds meer ruimte ontstond. Daarvan profiteerde Luuk Steenbekkers, hij zette zijn ploeg op 2-4.
De 3-4 diep in blessuretijd kwam te laat om de overwinning van Alem nog in gevaar te brengen.