15-04-2018 Alem 1 - Buren 1 5 - 1

Alem 1 - Buren 1    5-1    (3-1)

Buren een maatje te klein voor Alem

Alem-leider Ton Steenbekkers: "Gezien het aantal kansen hadden we vandaag meer doelpunten moeten maken".

De thuisclub kende een eenvoudige middag. Nog voor rust was het duel beslist, dankzij treffers van Mats Steenbekkers, Kevin Broekmeulen (strafschop) en Lars Steenbekkers. Na rust zorgden Broekmeulen en Hans van de Boogaard voor de laatste twee doelpunten.

Voor Alem was zondag opponent Buren geen obstakel. Het werd een 5-1 winst voor de Alemnaren.
Kevin Broekmeulen (2x) waarvan eenmaal uit een strafschop, Lars Steenbekkers, Hans van den Bogaard en Mats Steenbekers tekenden voor de doelpunten. Het was een duel tussen kat en muis. “We waren heer en meester”, aldus Alem-trainer Piet Saaman.
Alem komt weer in vorm

Alem lijkt weer aardig in vorm te komen. En dat komt natuurlijk goed uit met het oog op de nacompetitie. “Ik heb weer het Alem van voor de winterstop gezien”, klonk Saaman verheugd. “Ik heb vertrouwen in de toekomst. Hopelijk kunnen we op tijd pieken.”

Voor Buren was er dit weekend geen puntenwinst. Op bezoek bij het sterke Alem liep de ploeg een forse 5-1 nederlaag op. Bij rust stond Buren al op een 3-1 achterstand.
Buren was een maatje te klein voor Alem: 5-1. Binnen drie minuten was het al raak. Patrick van Arkel maakte nog wel gelijk, maar voor rust nam Alem weer afstand: 3-1. Twintig minuten na de rust speelde Buren goed mee, maar Alem scoorde: 5-1.