25-03-2018 Alem 1 - GVV 1 1 - 3

Alem 1 - GVV 1    1-3    (0-1)

Alem haakt af in titelstrijd

Alem-trainer Piet Saaman: ,,We hadden vandaag moeite om het spel te maken.”

Door de verliespartijen van CHC (3-0) en Alem (1-3) gaat Theole af op het kampioenschap in de vierde klasse E.
De thuisclub had moeite om het spel te maken. Daarbij speelde de duelkracht van GVV een bepalende rol. Na rust bracht Martijn Leerintveld Alem nog wel op gelijke hoogte, maar uiteindelijk trokken de bezoekers toch aan het langste eind.

GVV houdt de druk er bij Theole op. De ploeg van Evert Steenis won met 1-3 bij Alem. Patrick van der Lugt opende al na twintig minuten de score: 0-1. Het spel golfde op en neer, Alem kwam halverwege de tweede helft langszij: 1-1. Ronald Meering verzilverde een corner (1-2) en was bij een volgende corner zo dreigend dat een verdediger de 1-3 achter zijn eigen doelman werkte.