24-09-2017 Teisterbanders 1 - Alem 1 0 - 2

Teisterbanders 1 - Alem 1    0-2    (0-1)

Goede ouverture Alem
Teisterbanders verliest thuis van Alem

,,Ik ben tevreden met het resultaat maar niet met het spel", aldus Ton Steenbekkers, coach van Alem. ,,We missen een vrachtlading aan kansen. Daar baal ik van."

Alem kende zondag in de vierde klasse E een uitstekende competitiestart: 0-2 winst uit bij Teisterbanders.

Teisterbanders verloor zondag in de vierde klasse terecht van het sterke Alem: 0-2

Alem-trainer Piet Saaman was dan ook best tevreden. “We hebben weinig weg hoeven te geven. En een paar goede kansen benut. Een lekker begin.”
Voor Alem wisten lars Steenbekkers en Kevin Broekmeulen het net te vinden. “We hadden overigens wel meer kunnen scoren”, vervolgde Saaman die zag dat spits Kevin Broekmeulen tegen de twee centrale verdedigers van Teisterbanders aardig in bedwang werd gehouden.

Teisterbanders is de competitie niet goed begonnen. Het bezoekende Alem ging met een 0-2 zege naar huis. De overwinning voor Alem was dik verdiend. De ploeg schiep veel kansen, maar benutte er slechts twee. Zelfs een penalty in de slotfase werd niet benut. Teisterbanders doelman Erik van der Weerd sloeg de bal uit de benedenhoek.

In de blessuretijd van de eerste helft werd het 0-1. Twintig minuten voor het einde viel de beslissing: 0-2. Wel was er nog rood voor Dennis Jansen.