29-05-2016 Alem 1 - RKKSV 1 0- 1

Alem 1 - RKKSV 1    0-1    (0-0)

RKKSV met minimaal verschil langs Alem

“Wij mogen niet klagen met deze overwinning, want we waren de onderliggende partij. In de slotfase hadden we het met elf tegen tien beter uit moeten spelen”, vertelde RKKSV-coach Berti van Balsfoort. “Het zal toch niet gebeuren dat we nu alsnog promotie naar de vierde klasse gaan mislopen.
Ik ben ervan overtuigd dat we dit onnodige verlies aankomende zondag goed zullen maken”, wist Alem-aanvaller Mats Steenbekkers.

Mats Steenbekkers (Alem, links) krijgt geen centimeter ruimte van Danny van der Voort (RKKSV)
©Roy Lazet

RKKSV is het tweeluik met Alem goed begonnen. De ploeg uit de Kruisstraat won met 0-1 en zette daarmee een eerste stap naar de vierde klasse.
Beide teams speelden negentig minuten lang vrij onrustig. De thuisploeg kreeg de beste kansen en zorgde ook voor de meeste dreiging.
Danny van Zoggel kroonde zich een kwartier voor tijd tot matchwinnaar, door een vrije trap binnen te schieten. Martijn Leerintveld (Alem) kreeg vlak voor tijd nog rood vanwege natrappen.
Aankomende zondag staat de return op het programma.

Spelers staan klaar om het veld te betreden

Half uur gespeeld. Tussenstand 0-0

Het is gezellig druk op het sportpark in Alem

Ondertussen hobbelt de wedstrijd verder

Er gaat meer fout dan goed aan beide kanten.
Veel ballen worden blind naar voren geschoten

Regen komt inmiddels met bakken uit de lucht in Alem

Nog steeds 0-1. Kan Alem nog een gelijkmaker produceren?

14"
Bijna een kwartier onderweg. Kansen zijn er nog niet geweest voor beide doelen. Alem hanteert vooral de lange bal
Alem-RKKSV
20"
Tim Leerintveld vuurt op de RKKSV-goal. Zijn inzet eindigt net naast
Alem-RKKSV
25"
Vrije trap van Martijn Leerintveld wordt gestopt. Alem komt wat beter in de wedstrijd
Alem-RKKSV
30"
Alem-RKKSV
40"
Er gaat meer fout dan goed aan beide kanten. Veel ballen worden blind naar voren geschoten
Alem-RKKSV
45"
Het rustsignaal heeft geklonken. Beide teams gaan aan de thee bij een 0-0 stand
Alem-RKKSV
55"
Het is gezellig druk op het sportpark in Alem. Ondertussen hobbelt de wedstrijd verder
Alem-RKKSV
68"
Regen komt inmiddels met bakken uit de lucht in Alem. Zal dat voor meer spektakel zorgen?