11-10-2015 FC Drunen 1 - Alem 1 1 - 4


Verslag:
FC Drunen 1 - Alem 1    1-4    (1-3)

Weer drie punten voor Alem

Alem heeft met Martijn Leerintveld en Hans van de Boogaard scherpschuters in huis. Die waren allebei met twee doelpunten doorslaggevend. Door de zege groeit het vertrouwen volgens leider Ton Steenbekkers bij Alem met de week.

Alem ligt helemaal op stoom. Nu was er weer een 1-4 zege op FC Drunen.

“Weer drie puntjes. Jammer dat Berkdijk maar geen fouten wil maken”, aldus Alem-trainer Piet Saaman. “We waren veel sterker dan Drunen. Het had 1-7 of 1-8 kunnen zijn.” Bij Alem doet de jeugd het voorbeeldig. “We hebben een mooie mix en de jeugd staat echt te trappelen. Ik zie de toekomst voor Alem zonnig in”, is Saaman optimistisch over de toekomstbestendigheid van zijn club. Martijn Leerintveld en Hans van den Boogaard scoorden allebei tweemaal.

“We speelden een goede eerste helft, maar hadden de scheidsrechter niet mee”, aldus Drunen-trainer Klaas Bieze.
In de beginfase werd Eren Mert tot tweemaal toe een prachtige kans ontnomen door een overtreding. "De scheidsrechter gaf niet eens een gele kaart", zag trainer Klaas Bieze. "Daar baalden onze spelers enorm van, raakten erdoor van de leg. Daardoor lieten we het voetballend afweten." Even leek het er nog op dat FC Drunen mee kon doen toen Roy Wijkmans de gelijkmaker scoorde, maar het slimmere Alem profiteerde dankbaar van de onvrede bij de Drunenaren over de leiding.


Doelpunten:

10e Minuut
0-1
Martijn Leerintveld
17e Minuut
1-1
Roy Wijkmans
24e Minuut
1-2
Martijn Leerintveld
35e Minuut
1-3
Hans van den Boogaard
60e Minuut
1-4
Hans van den Boogaard


Kaarten:

FC Drunen Alem
Michel van Oosten Davy Baars
Eren Mert Jens Steenbekkers
  Bart van Lent
  Lars Steenbekkers


Scheidsrechter:
J.C.B. Lips