27-09-2015 MEC'07 1 - Alem 1 1 - 3


Verslag:
MEC'07 1 - Alem 1    1-3    (0-2)

Gemakkelijk scorend Alem zet MEC’07 opzij

Elftalleider Ton Steenbekkers van Alem: “Helemaal niets weggegeven, we stonden achterin als een huis, dik verdiende overwinning.”Alem komt op toeren. De mannen van trainer Piet Saaman gooiden er zondag weer een overwinning uit: 1-3 bij MEC’07.

“We zijn goed op weg. Scoren inmiddels gemakkelijk”, was Saaman tevreden die over een vrij harde wedstrijd sprak. Saaman wil met Alem zich vestigen bij de sterkere ploegen. “ Je ziet al een afscheiding en wij willen proberen bij de bovenste helft mee te doen. Zondag tegen RKKSV weten we al weer wat meer. Een sterke tegenstander.” Mats Steenbekkers (2x) en Davey Baars tekenden voor de Alem-treffers. Alem zet de reeks overwinningen door en haalt uit bij MEC'07. Leider Ton Steenbekkers van Alem: "We hebben niets weggegeven, stonden achterin als een huis. Al met al een dik verdiende overwinning." Steenbekkers was vooral te spreken over het hoge rendement van zijn elftal.

In Maurik was Alem een maatje te groot voor de ploeg: 1-3.
Voor rust nam Alem een voorsprong: 0-2. Voordat MEC'07 aan een inhaalrace dacht te beginnen maakten de bezoekers er 0-3 van. Sebastiaan van Ewijk redde in de laatste minuten met een vrije trap de spreekwoordelijke eer.


Foto's : © 2015 - MEC'07Doelpunten:

30e Minuut
0-1
Mats Steenbekkers
37e Minuut
0-1
Davy Baars
61e Minuut
0-3
Mats Steenbekkers
95e Minuut
1-3
Sebastiaan van Ewijk


Kaarten:

MEC'07 Alem
Sebastiaan van Zoelen Davy Baars
Roy Roelofs Jeffrey Kollenburg
Sylvester van Malsen  
Lukas van Zuijlen  
Remco van Biesbergen  


Scheidsrechter:
E. Yilmaz