23-03-2014 Alem 1 - GVV 1 4 - 2

Verslag:
Alem 1 - GVV 1    4-2    (2-0)

Alem boekt verrassende zege"De eerste helft was de beste helft van dit seizoen", was Alem-trainer Patrick Theuwis in zijn sas.
"het is achteraf ook hoognodig dat we drie punten erbij hebben", doelde Theuwis op de winst van HHC'09 en BZS.
Davy Baars (3x) en Danny Wuits zorgeden voor de Alemse treffers.

Dankzij drie treffers van Davy Baars ver­sloeg Alem GVV, dat derde staat in de vierde klasse F. Danny Wuits zorgde voor de vierde Alemse goal. „Een dik verdiende overwinning”, vond Alem-trainer Patrick Theuwis.
Davy Baars was een doorn in het oog van GVV. De aanvaller van Alem scoorde gister­middag liefst drie keer.
Alem-trainer Patrick Theuwis: "We hebben goed gevoetbald, dus het is dikverdiend."


Davy Baars benut penalty en brengt Alem op 1-0

GVV verloor met 4-2 bij nummer voorlaatst Alem. Daarmee deden de Geldermalsenaren de Betuwse ploegen bepaald geen plezier. Voor rust was er bij GVV sprake van collectief falen. Dat leverde een 2-0 achterstand op.
In het tweede bedrijf was GVV feller en Marcel van Doesburg kopte de 2-1 binnen. GVV drukte, maar het werd 3-1 na een terugkopbal van Ronald Meering. Acht minuten voor tijd tekende de ingevallen Johan de Goei met een kopbal voor de 3-2. Kort daarna kopte De Goei de bal tegen de voet van Leon van Zee, die ongewild de 3-3 voorkwam. In de laatste minuut werd het 4-2.

GVV verloor met 4-2 bij nummer voorlaatst van de vierde klasse F Zuid 1 Alem. Dat was vooral slecht nieuws voor BZS, dat een van de directe concurrenten van Alem is.
Trainer Murat Tatli was over de eerste helft bepaald niet te spreken. ,,Voor rust maakten wij er helemaal niets van", zei de trainer. ,,Zeg maar gerust dat er bij GVV sprake was van collectief falen. Dat leverde ons een 2-0 achterstand op, al moet ik er wel bij vertellen dat de strafschop, waaruit de 1-0 viel, gemakkelijk gegeven werd. Zo zwaar was die overtreding van Marcel van Doesburg niet."
In de 38ste minuut werd het 2-0 door een schot van buiten het strafschopgebied. Doelman André van Veenendaal werd het uitzicht belemmerd en hij zag de bal te laat.
Na rust was GVV feller en Van Doesburg kopte uit een vrije trap de 2-1 binnen. GVV drukte, maar het werd twaalf minuten voor tijd 3-1. Na een terugkopbal van Ronald Meering zat de spits van Alem er nog net met de punt van de schoen tussen.
Vier minuten later tekende de ingevallen Johan de Goei met een kopbal in de verre hoek voor de 3-2. Even later kopte De Goei de bal tegen de voet van ploeggenoot Leon van Zee, die zo ongewild de 3-3 voorkwam. In de laatste minuut werd het aan de andere kant 4-2.


Ook Alem 2 won van GVV (2-1)


Alem supporters van het eerste uur


King Side
Doelpunten:

38e Minuut
1-0
Davy Baars
45e Minuut
2-0
Danny Wuits
59e Minuut
2-1
Marcel Doesburg
83e Minuut
3-1
Davy Baars
90e + 2 Minuut
3-2
Johan de Goei
90e + 6 Minuut
4-2
Davy Baars


Kaarten:

Alem GVV
Bart van Lent Marcel van Doesburg
  Ronald Meering


Alem 1 :
Joost Stoof,
Lars Steenbekkers, Jorge Reuvers, Dennis van Mook, Jeffrey Kollenburg
Bart van Lent, Niek van Lent, Koen van Kessel, Danny Wuits
Martijn Leerintveld (Luuk Steenbekkers), Davy Baars
Wisselspelers :
Jorn Bergmans, Jens Steenbekkers, Luuk Steenbekkers, Daav van Mil