15-12-2013 Alem 1 - Vlijmense Boys 1 1 - 3

Verslag:
Alem 1 - Vlijmense Boys 1    1-3    (1-1)

Alem werkt hard maar moet toch hoofd buigen voor koploper

Alem ging tegen Vlijmense Boys (1-3 verlies) met opgeheven hoofd van het veld. Het bood knap partij aan de koploper.Met B-junior Daav van Mil op het doel – hij verving de in de warming up geblesseerd geraakte Bram van der Zande – kwam Alem al gauw op achterstand maar kon het voor rust nog langszij komen. “Een foutje in de verdediging leidde na de hervatting tot 1-2 en vervolgens verzuimen wij helaas de 2-2 te maken waarna Vlijmense Boys het wel afmaakt”, aldus Alem-trainer Patrick Theuwis. “Maar ik kan niet anders zeggen dat ze er keihard voor gewerkt hebben”, voegde Theuwis nog toe. Niek van Lent zorgde voor rust nog voor de 1-1 ruststand.

De bezoekers zijn koploper en vol­gens Alem-trainer Patrick Theu­wis was dit goed te zien. Toch ble­ven de gastheren lang in de wed­strijd. „Niek van Lent maakte in de eerste helft gelijk en na rust kreeg Gijs Sars een kans op de 2-2”, vertelde hij. „Vlak nadat hij zijn kans miste, scoorde Vlijmen­se Boys helaas voor de derde keer.”
Bij Alem stond de vijftienja­rige Daav van Mil op doel.

Op een lastig bespeelbaar veld heeft koploper Vlijmense Boys een fraai einde gebreid aan de eer­ste competitiehelft. Pas na de rust kon het verschil worden gemaakt toen voor een andere tactiek werd gekozen: snel de dieptepass hante­ren. Johhny de Nies en Robin Pa­rijs loodsten de Boys naar hun tiende zege in twaalf duels. „We wilden per se winnen om met een goed gevoel onder de kerst­boom te zitten”, aldus trainer Jean Falkenburg.
Doelpunten:

03e Minuut
0-1
Suleyman Popson
23e Minuut
1-1
Niek van Lent
65e Minuut
1-2
Johnny de Nies
73e Minuut
1-3
Robin Parijs


Kaarten:

Alem Vlijmense Boys
Davy Baars Jelle Klerx
Chris van Eldik  
Bart van Lent  


Alem 1 :
Daav van Mil,
Lars Steenbekkers, Chris van Eldik, Dennis van Mook, Koen de Leeuw (Luuk Steenbekkers)
Danny Wuits, Bart van Lent, Niek van Lent, Gijs Sars (Ben van Boxtel)
Rick Leerintveld, Jorn Bergmans (Davy Baars)
Wisselspelers :
Davy Baars, Ben van Boxtel, Jens Steenbekkers, Mees van Mil, Luuk Steenbekkers, Bart de Leeuw