15-09-2013 Alem 1 - SCR 1 0 - 1

Alem 1 - SCR 1    0-1    (0-0)

SCR pakt de punten in Alem

In een fysieke wedstrijd vonden de belangrijkste wapenfeiten plaats na ongeveer een uur. Waar Alem-speler Martijn Leerintveld een kans miste, scoorde Tim Schipper direct daarna aan de andere kant wel.

Het Rijkswijkse SCR herstelde zich keurig van de nederlaag van vorige week. Toen werd het met 1-2 verloren van RKTVC. In Alem werd had de ploeg van trainer Marcel Helderton uiteindelijk aan een doelpunt genoeg: 0-1.
Voor rust viel er niet veel te beleven, maar in de tweede helft had SCR een overwicht.
Twintig minuten voor tijd bracht uitblinker Maarten Ahlers de bal op. Tim Schipper won het duel en kopte de bal nog net langs de uitgelopen Alemse doelman.
SCR had personele problemen. Martijn Winters was vorige week tijdens een oefenwedstrijd geblesseerd geraakt. Net als Marvin Verbeek, die slechts een helft mee kon doen. Doelpuntenmaker Schipper kwam in botsing en moest er met een hoofdblessure af. Rens van den Berg was al in de warming-up afgehaakt. Noodgedwongen speelde reservedoelman Michael van Lent de laatste tien minuten in de spits.
In de slotfase stond SCR onder druk. Alem hanteerde de lange trap. Trainer Marcel Helderton haalde de kopsterke Jarin Baauw naar achteren en die haalde heel wat ballen weg. In de laatste minuut leek Jeroen Veldhuizen op weg naar de 0-2. De keeper van Alem redde.

v.v. Alem LIVE
(door Kevin Broekmeulen)
01'    Vanaf de aftrap waait een voorzet van Martijn Leerintveld op de lat
13'    Vrije trap rond de 16 van Alem.. Gelukkig hoog over
26'    Na een persoonlijke fout in de defensie van Alem, wordt de bal net over getikt.
41'    Weinig te melden, beide partijen werken hard maar creëren weinig grote kansen
43'    Vrije trap Niek van Lent spat uiteen op de kruising, geen goal...
45'    Nr 10 van Koen Kessel wordt geblesseerd gewisseld voor Koen de Leeuw
64'    Na een kopbal van SCR is keeper Joost Stoof al geklopt, gelukkig kan Martijn Leerintveld redding brengen op de lijn
73'    Na een goede kaats van Mees van Mil, mist Martijn Leerintveld een grote kans.
76'    Alem komt op een 0-1 achterstand... SCR scoort na een combinatie door het centrum.
86'    Alem zet druk en hoopt vooral...
87'    Stormram van Mook gaat mee met een vrije trap, ontvangt de bal en werkt net naast.
94'    Gijs Sars gaat op avontuur passeert 4 man en schiet via de lat jammer genoeg over
97'    Joost Stoof redt op een ogenschijnlijk zeker doelpunt van SCR.
99'    Vrije trap van N. van Lent scheert net voorbij de 2e paal
99'    Einde wedstrijd Alem verliest thuis met 0-1 van SCR