25-11-2012 Alem 1 - MEC'07 1 1 - 1

Alem 1 - MEC'07 1    1-1   (0-0)

Alem tegen de wind op naar 1-1 tegen MEC’07

Alem en MEC’07 waren zondag aan elkaar gewaagd (1-1). Beide ploegen hadden nogal last van de harde wind. “Het veld was al niet best en door de wind werd het helemaal een moeilijke toestand”, sprak Alem-trainer Patrick Theuwis.
Hij zag zijn ploeg dus wel een puntje binnen halen. Gijs Sars zorgde voor de 1-0 maar een kwartier voor tijd kwam MEC’07 op gelijke hoogte. “Een terechte uitslag”, vervolgde Theuwis die niet erg te spreken is over de KNVB. “De KNVB blijft maar een programma inlassen. Wij krijgen helemaal geen rust. Ze denken dat we eersteklassers zijn met een selectie van 25 spelers. Veel spelers bij ons hebben pijntjes.”

Volgens de elftalleider van Alem, Tonny van Lent, was dit gelijke spel een terechte uitslag. „We kwamen me­de door de natuurelementen niet in ons spel maar ook MEC’07 bood goed tegenstand.”

In de vijfde klasse F Zuid 1 speelde MEC'07 met 1-1 gelijk bij Alem. Het was opnieuw een uitstekend resultaat van de Maurikers tegen een hooggeklasseerde tegenstander.
Trainer Leonard Refualu: ,,Tegen ploegen die willen voetballen komen wij steeds weer uitstekend voor de dag. Wij laten het vooral tegen de onderste ploegen afweten. Voetballend horen we absoluut tot de betere ploegen, maar dat komt op de ranglijst niet tot uiting.'' Met het gelijke spel in Alem kon de trainer overigens wel leven. ,,We waren gelijkwaardig.Met een beetje geluk win je de wedstrijd, maar dat zou ook niet verdiend zijn geweest.''
Pech had MEC'07 wel dat de arbiter een kopbal van Dion Stam niet zoals zovelen achter de doellijn zag stuiten. ,,Als je op zo'n moment op voorsprong komt dan wordt het waarschijnlijk toch een geheel andere wedstrijd'', gaf Refualu aan. Tot aan de rust bleef het nu doelpuntloos. Na de pauze verdedigde MEC'07 bij een corner van Alem slecht en werd de bal ingeschoten: 1-0. Sebastiaan van Ewijk zorgde voor de verdiende gelijkmaker: 1-1. Refualy: ,,Het was overigens voetballend gezien geen al te beste wedstrijd. Beide teams hebben met volle inzet gestreden, maar dat was het dan ook wel.''

v.v. Alem LIVE
(door Kevin Broekmeulen)
00'    Het affiche van vandaag is VVAlem 1- MEC'07 1
19'    Een kopbal via de lat word als doelpunt gerekend door MEC'07 die al een feestje aan het vieren zijn, de scheids ziet het echter anders. 0-0
44'    Goed en knap doorzetten van Sars word niet beloond met een doelpunt!
60'    100% kansen over en weer. Waar valt die het eerst?
64'    DOELPUNT! Sars knikt een corner knap binnen! 1-0
85'    Met nog 5 minuten te spelen lijkt de wedstrijd als een nachtkaars uit te gaan...
88'    MEC'07 word sterker en loert op de gelijkmaker
89'    Schot van MEC'07 van 25 meter met wind mee dwarrelt het doel in... 1-1
90+2'    Alem krijgt al 3 100% kansen op de winnende treffer...
90+10'    Aanslag bezorgt speler van MEC'07 zijn 2e gele kaart en mag het veld verlaten
90+12'    Einde wedstrijd 1-1