21-10-2012 Hurwenen 1 - Alem 1 1 - 0

Hurwenen 1 - Alem 1    1-0   (1-0)

Kevin de Vries bezorgt Hurwenen winst en koppositie

Hurwenen greep zondag door de winst op Alem en het verlies van BZS in 5F weer de koppositie. Kevin de Vries hielp de Hurwenenaren aan de overwinning. “In de eerste helft waren we heer en meester.
We schoten nog een keer op de paal. Maar na rust had Alem meer het initiatief”, stelde Hurwenen-coach Piet van Lent na afloop. Alem-trainer Patrick Theuwis vond dat zijn ploeg wel een puntje had verdiend. Theuwis: “Op basis van de tweede helft dan. Toen gingen we ook pas voetballen. Want inderdaad voor rust had het ook gemakkelijk 2- of 3-0 kunnen zijn voor Hurwenen.”

Hurwenen heeft de koppositie weer in handen na de overwin­ning op Alem. In de elfde minuut scoorde Kevin de Vries uit de re­bound en dit doelpunt was ge­noeg voor de drie punten.
Trainer Piet van Lent was opge­lucht na de overwinning van zijn team. „De eerste helft waren we de betere, maar misten de kansen om verder uit te lopen. Na rust was Alem duidelijk de bovenlig­gende partij.”