27-03-2011 Alem 1 - Opijnen 1 5 - 0

Alem 1 - Opijnen 1    5-0   (1-0)

Alem blijft op twee plekken strijden voor een plek in de nacompetitie: zowel in de derde periode als in het algehele klassement. Opijnen maakte het de thuisclub niet moei­lijk, maar toch wisten de gasthe­ren pas in de tweede helft afstand te nemen. Jochem van Mil nam drie treffers voor zijn rekening.

Na de eerste overwinning vorige week ging Opijnen zondag weer onderuit. Alem was duidelijk te sterk: 5-0. “Hoe het kan weet ik niet, maar we waren niet bij de les”, vond Opijnen-speler Johan Beverloo. “Misschien waren het de sterallures na onze eerste zege.” Na een 1-0 ruststand kwam de thuisploeg in de tweede helft op 3-0. Daarna kregen de irritaties bij de gasten de overhand. Twan van Kessel moest met rood van het veld. De laatste twee treffers vielen beide uit een strafschop. “Beide ploegen waren wat geprikkeld, maar wij gingen daar duidelijk minder goed mee om”, aldus Beverloo.