05-04-2010 SC Elshout 1 - Alem 1 1 - 1

SC Elshout 1 - Alem 1    1-1   (0-1)

Alem vertrok met een zuur gevoel bij Els­hout. Tot vijf minuten voor tijd hield Alem met een man minder stand. Bart van Lent was al met rood vertrokken toen Elshout vlak voor tijd via een strafschop alsnog een punt uit het vuur sleepte.

Vlak voor de rust kreeg Van Lent van Alem rood. Elshout, dat voor de rust al vier prachtige kansen had gekregen, zou na de hervatting de 0-1 achterstand wel even wegpoet­sen. „Daar kwam helemaal niks van terecht”, zag clubgrensrechter Rini van den Hoven. „We wisten er niet mee om te gaan, het was be­droevend slecht.” In de laatste mi­nuut werd een afgang voorkomen. Bart Pulles kreeg binnen het straf­schopgebied een duw, Nick van Mook benutte de pingel: 1-1.