08-03-2009 Alem 1 - Herptse Boys 1 4 - 1

Alem 1 - Herptse Boys 1    4-1    (2-1)

Verslag "Brabants Dagblad"

De 4-1 zege van Alem was een schrale afspiegeling van het gebo­dene. Tegen hekkensluiter Herptse Boys werden veel kansen ver­prutst. Alleen Jochem van Mill had zijn vizier op scherp, hij scoor­de drie keer.
Toen vlak voor de rust Van Bijnen de 2-1 aantekende, leek het er nog op dat Herptse Boys een kans zou maken op het allereerste competi­tiepunt. Die hoop vervloog vlak na de thee. De 3-1 was direct de nekslag voor Herptse Boys.

Verslag "Het Kontakt"

Vooraf leek het een makkie te worden voor de thuisploeg gezien de ranglijst. Toch konden de bezoekers, met enkele goede spelers, behoorlijk tegenstand bieden. De overwinning van Alem was wel dik verdiend.
Na tien minuten stond het 1-0 door Niek van Lent, die rechtstreeks vanuit een vrije trap vanaf 20 meter doel trof. Jochem van Mil zorgde voor de 2-0, waarna Herptse Boys iets terugdeed.
Ook in de tweede helft kreeg Alem legio kansen. Jochem van Mil zou nog twee keer scoren. Alem stijgt door deze overwinning een plaats op de ranglijst.