14-09-2008 Heusden 1 - Alem 1 6 - 1

Heusden 1 - Alem 1    6-1   (4-0)

Opeens lukt doelpunten maken wél bij Heusden

Heusden walste gistermiddag zonder grote problemen over Alem heen. Heusden – Alem 6-1 (4-0). Heusden heeft altijd veel moeite met scoren.

Gistermiddag dus niet, want na een goed uur had het arme Alem al zes treffers om zijn oren gekregen. Vooral spits Sjoerd Bruinsma was een plaag, want hij maakte in de eerste helft een glaszuivere hattrick. "Bij de jeugd is het me ooit overkomen, daarna niet meer", zei de goalgetter. Een vroeg doelpunt had het zelfvertrouwen flink opgevijzeld. "Toen liep het als een trein en lukte voor doel ook alles."

Alem was een maatje te klein voor Heus­den. De ploeg van Nico Agema kwam nauwelijks aan aanvallen toe. Heusden drukte al snel door en de nederlaag was eigenlijk bij rust al een feit. Alem gaat een moeilijk seizoen tegemoet.