06-04-2008 Alem 1 - Dussense Boys 1 2 - 0

Alem 1 - Dussense Boys 1    2-0   (1-0)

Alem is aan de beterende hand
Voor tweede keer op rij weet hekkensluiter te winnen

Alem kwam gis­teren wederom tot winst. Dus­sense Boys moest er nu aan gelo­ven.
Alem won voor de tweede week op rij. Nu werd Dussense Boys ver­slagen. De thuisploeg begon pri­ma. Het enige verwijt dat de ploeg zichzelf moest maken, was dat er bij de rust slechts een 1-0 voor­sprong op het bord stond. In de 30ste minuut zorgde Rik Leerint­veld voor de openingstreffer.
Na rust ging Alem op zoek naar de 2-0, maar die liet lang op zich wachten. Eerst wist Niek van Lent een penalty niet te benutten, maar vijf minuten later, in de 87ste mi­nuut, kreeg Alem een herkansing vanaf elf meter. Jochem van Mil faalde niet: 2-0.
Alem-elftalleider Tonnie van Lent: „We zijn er blij mee. Onze doelstelling is nu om van die laatste plaats af te komen. Dat is nog steeds mogelijk.”

Dussense Boys miste de dri­ve om vol te gaan, en had ook nog eens de pech dat Alem kostte wat kost de rode lantaarn wilde over­dragen. De ploeg ging met 2-0 de boot in. Alem kwam na een half­uur op voorsprong. Dussense Boys kreeg daarop nog wel kansen op de gelijkmaker; Andre Segeren knalde op de lat en Joost Van Op­hoven miste voor open doel. Ook Niels Berende kon de wedstrijd niet kantelen. Dussense Boys­keeper Bob Doleweerd vloerde binnen de zestien een speler van Alem: 2-0.