11-11-2007 Alem 1 - SC Elshout 1 1 - 2

Alem 1 - SC Elshout 1 1-2   (1-0)

Het wil nog steeds niet lukken met Alem. Robert-Jan Hofman zorgde al vroeg voor de openingstreffer, maar na rust boog de ploeg uit Els­hout die stand weer om. „We kun­nen de jongens niets verwijten, ze hebben er alles aan gedaan”, sprak elftalleider Tonnie van Lent na af­loop teleurgesteld.

Vijfdeklasser SC Elshout boekte gistermiddag zijn tweede competitiezege op rij. Bij hekken­sluiter Alem werd het 1-2. In dit duel was er een hoofdrol voor Jan Willem van Bokhoven. Hij was het die in de 78ste minuut eindelijk een van de vele kansen voor Elshout in dit harde duel be­nutte. Met zijn kopbal elimineerde de aanvaller de vroeg verkregen voorsprong van Alem. In de 92ste minuut was Van Bok­hoven weer het mannetje. Hij zet­te zich bij een vrije trap achter de bal en schoot heel fraai binnen: 1-2.