Alem 1 - FC Drunen 1 4-4   (2-2)

Alem en Drunen maken er allebei vier
pas in de extra tijd houden vijfdeklassers op met scoren

Alem en FC Drunen maakten er een aantrekkelijk duel van.
Bin­nen het halfuur stond Alem op 2-0 door doelpunten van Koen de Leeuw en Jochem van Mil. Via een tweetal defensieve blunders van de thuisploeg kwam FC Drunen nog voor rust op gelijke hoogte.
Even na rust zette Niek van Lent Alem weer op voorsprong door vanaf de strafschopstip uit te ha­len. Een minuut later stond het al­weer gelijk. De bezoekers kwamen een kwartier voor tijd zelfs op voorsprong. In de extra tijd mocht van Lent opnieuw een penalty ne­men. Hij scoorde en bezorgde zijn ploeg alsnog een puntje.

FC Drunen had een waslijst aan bles­sures, niettemin speelden de gas­ten een heel aardige wedstrijd. En toen in de 73ste minuut de 47-jari­ge Theo Adegeest de 3- 4 maakte, leek het er nog op dat de winst bij de mannen van trainer Pierre van Berkel terechtkwam.
Die stond wel te kijken van de opmerkelijke productie. „ Zo dikwijls scoren we niet vier keer.”