22-04-2007 TGG 1 - Alem 1 6 - 3

TGG 1 - Alem 1 6-3 (4-2)

Alem kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van aanvoerder Hans Brekelmans. Binnen vijf minuten trok Saraf Frikh de stand gelijk. Alem bleef echter sterk aanvallend spelen en kwam door Jochem van Mill opnieuw aan de leiding. Op ongelukkige wijze verspeelde de ploeg die voorsprong. Een voorzet van Coutinho waaide in het doel. In drie onoplettende minuten voor rust scoorde Janse twee keer. Na rust werd Alem nog een keer gevaarlijk. Uit die actie scoorde Bart van Lent. TGG liep in de slotfase eenvoudig uit naar 6-3

NB.
Bij Alem maakte René van Eeuwijk na ruim een jaar revalideren vanwege z'n dubbele beenbreuk in de tweede helft zijn rentree.

Alem heeft potentie
Dat de ploeg uit Alem veel potentie heeft voor de toekomst bleek al uit vorige wedstrijden. Ook tegen de kampioen uit Den Bosch waren de bezoekers niet de mindere. Alem is bezig om het eerste elftal behoorlijk te verjongen en kan vaak goed mee voetballen.
Tegen TGG leek er zelfs even een stuntje in te zitten. De bezoekers hadden twee keer een voorsprong en waren in de eerste helft de betere ploeg. Vooral de twee jeugdige spitsen maakten indruk.
Toch gaf de ervarenheid de doorslag in de tweede helft. Door enkele slordigheidjes in het spel van de bezoekers kon de thuisploeg de overwinning relatief eenvoudig binnenhalen.