19-02-2006 Alem 1 - FC Drunen 1 1 - 0

Alem 1 - FC Drunen 1 1-0 (0-0)

Het hoogtepunt in de wedstrijd was de aftrap van de tweede helft. De spitsen van Alem trapten af. Niek van Lent speelde de lange bal op Jochem van Mil. Hij zette voor en Patrick van Boxtel rondde af: 1-0. Het uitblijven van het tweede en beslissende doelpunt gaf FC Drunen in de slotfase toch nog hoop. Het team kreeg een paar kansen op de gelijkmaker, maar Alem keeper Ad Hoogeveen hield zijn doel schoon en bezorgde zijn ploeg daarmee de overwinning.

Versie FC Drunen
FC Drunen speelde degelijk en met veel inzet. Alem was de betere ploeg, maar door die inzet van Drunen bleef het tot de rust 0-0. Fuat Kalai had de pech dat hij Drunen niet op voorsprong kreeg. Eerst liet hij vrij voor de keeper de bal van de schoen springen even later kopte hij de 0-1 binnen, maar die werd om onduidelijke reden afgekeurd. Kennelijk was FC Drunen daarvan nog onder de indruk, want direct na de aftrap van de tweede helft stonden drie Alem-spelers ineens vrij en werd Drunen keeper Leon van Haastrecht gepasseerd. Drunen herpakte zich. Peter van Beelen en Fuat Kalai kregen prima kansen, maar het geluk ontbrak. De verdiende gelijkmaker kwam er mede daardoor niet meer.