04-12-2005 Alem - Real Lunet 2 - 2

Alem - Real Lunet 2-2 (1-1)

Alem kwam op eigen veld twee keer terug van een achterstand tegen de koploper van de competitie.

Na een kwartier kwamen de bezoekers op voorsprong door een doelpunt van Mo Maghraoui. Niek van Lent is de man in vorm bij Alem. Vlak voor rust maakte hij de gelijkmaker. Na een doelpunt van Dankers in de tweede helft was het Theo Leerintveld die voor Alem het tweede doelpunt maakte. In het slot van de wedstrijd probeerde Real Lunet nog om de overwinning binnen te slepen, maar de bezoekers kwamen niet verder dan een bal op de paal en een afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel.

Versie Real Lunet

Real Lunet achterop

In 5F is Real Lunet door het 2-2 gelijkspel tegen Alem de aansluiting met koploper Hardinxveld kwijt.
De druiven waren zuur voor Real Lunet in Alem. In de 86ste minuut leek de ploeg uit Vught de winst te grijpen. In de rebound scoorde Mo Maghraoui de 2-3. De enige man die aan de zijde van de thuisploeg tegen die treffer ageerde, was de assistent-scheidsrechter. De scheidsrechter, die juist stond opgesteld, ging met hem mee en keurde die treffer alsnog af. Door het gelijkspel raakt Real Lunet achterop bij koploper Hardinxveld en dat had niet gehoeven, want tegen Alem was de ploeg uit Vught veruit de betere met veel meer balbezit.