04-05-2003 RKKSV - Alem 2 - 4

RKKSV-Alem 2-4 (1-2)

Rentree doelman Piet van Boxtel

Een zeer fanatiek Alem gunde Kruisstraat weinig ruimte. Gerwin van de Burg scoorde uit een corner. Kruisstraat maakte snel daarna gelijk. Alem toonde veerkracht en vlak voor rust scoorde Wilbert van Boxtel met een afstandschot van 25 meter. In de tweede helft kende Kruisttraat een korte opleving en passeerde opnieuw de 44-jarige invalkeeper Piet van Boxtel van Alem. Alem koos weer de aanval en Patrick van Boxtel en Gerwin van de Burg maakten de vier vol.

In de eerste helft was er van krachtsverschil amper sprake. Alem nam na een kwartier de leiding, maar Chris van Lokven scoorde snel de gelijkmaker. Zijn vrije trap ging dwars door de muur in het doel: 1-1. Een misverstand in de verdediging zorgde voor een achterstand bij rust voor RKKSV, dat na een klein uur spelen weer gelijk maakte. Van Lokven was ditmaal met het hoofd trefzeker (2-2). Na de snelle derde treffer van Alem kon RKKSV niet meer terug komen. Een counter vlak voor tijd bepaalde de eindstand op 2-4.