13-04-2003 OSC'45 - Alem 1 - 1

OSC'45-Alem 1-1 (0-0)

Door hard werken hield Alem het beter voetballende Orthen onder controle. Geen van beide teams kon voor rust gevaarlijk worden. Na rust braken beide teams regelmatig uit. Hoewel Alem-verdediger van Eeuwijk hem goed in zijn zak had scoorde Orthenaar Netten de openingstreffer. Lange tijd leek de winst naar OSC'45 te gaan. Alem kreeg weinig kansen en moest zelfs een bal van doellijn halen. Maar Alem had geluk. De scheidsrechter liet ruim een kwartier doorvoetballen. Diep in de blessuretijd kreeg Alem een corner te nemen. Niek van Lent kopte de bal binnen waardoor Alem een punt mee naar huis kon nemen.

Clubtopscorer Roy Netten, in de belangstelling van in degradatienood verkerende hoofd- en eerste klassers, zette OSC vlak voor tijd op 1-0. Maar tien (!) minuten in blessuretijd schoot Alem alsnog 1-1 binnen. Het ontredderde OSC met een gigantische kater achterlatend. OSC, ooit een solide tweedeklasser, kan alleen met het binnenhalen van de derde periodetitel het seizoen nog wat glans geven.