30-03-2003 Alem - FC Drunen 4 - 1

Alem-FC Drunen 4-1 (3-0)

Alem uiterst productief

Alem pakte de zaak vanaf het begin fors aan en werd ook nog eens een handje geholpen door FC Drunen speler Van Hal die al na drie minuten de bal in eigen doel werkte 1-0. Een leuke start voor Alem dat daarop halverwege de eerste helft de stand opvoerde naar 3-0. De wedstrijd was daarmee al voor rust beslist. Drunen probeerde het na rust nog wel even maar Gerwin van de Burg maakte aan alle onzekerheid een eind 4-0. Tien minuten voor tijd vergat Alem speler Alex Steenbekkers zich en kon na een slaande beweging met rood vertrekken. FC Drunen benutte de toegekende penalty 4-1.

Alem pakte de zaak vanaf het begin fors aan; de scheidsrechter trad niet op waardoor het een vervelend middagje werd voor FC Drunen. Het begon al in de derde minuut met een eigen doelpunt van Stefano van Hal. Vervolgens kreeg Alem de 2-0 in buitenspel positie kado. Kort daarop viel met de 3-0 al het doek voor Drunen. Het bleef rommelig en hoewel Drunen na rust de draad nog wel oppakte kwam Alem na een kwartier op 4-0. In de slotfase sloegen de stoppen bij een Alem speler door, hij sloeg Lloyd Silbery en kon met rood vertrekken. Michel van Oosten benutte de penalty .