06-10-2002 Alem - FC Engelen 2 - 0

Alem - FC Engelen 2-0 (1-0)

De eerste fase van de wedstrijd was voor Alem. Engelen kreeg echter de eerste grote kans. Een speler kreeg de bal twee meter voor het doel op zijn hoofd. De bal ging naast. Het niveau van de wedstrijd was laag, maar beide teams lieten wel veel inzet zien. Kees Jan Zwanenberg opende de score na een voorzet van Patrick Visser. Engelen kwam daarna beter in de wedstrijd, waardoor Alem wat moeilijker het spel kon maken. Enkele grote kansen werden gemist door de thuisploeg, maar in blessuretijd maakte Vincent van Dulmen aan alle onzekerheid een einde

Na de prima zege van FC Engelen vorige week volgde gisteren een nederlaag in en tegen Alem. Het niveau was niet al te best en de ploeg uit Engelen speelde erg onnauwkeurig. Dat Alem na 25 minuten de score opende was hiervan het gevolg. In de tweede helft bleef Engelen aandringen, maar echte uitgespeelde kansen werden niet bewerkstelligd. De bal wilde er gewoon niet in en zoals zo vaak weet de tegenstander hiervan te profiteren. Alem bracht vlak voor het eindsignaal middels een counter de eindstand op 2-0.