Litta - Alem 1 - 3

Litta - Alem 1-3

Bekersucces voor Alem

Aan de successen van Alem lijkt dit seizoen nog een geen te zin gekomen. Blijkbaar wil men naast de titel ook nog proberen om beslag te leggen op de bekende Toon Schröderbeker, het bekertoernooi van de afdeling Noord-Brabant.

Na de uitschakeling van enkele bekende tegenstanders als GVV en Rossum moest men het voor het eerst proberen te maken op vreemde bodem. Een uitwedstrijd tegen Litta uit Lith vormde de volgende klus, die men moest zien te klaren.
Een tegenstander die in de competitie uitkomt in de tweede klas en dus een klas lager speelt dan Alem.
De oranjehemden waren favoriet, maar op vreemde bodem gaat het toch altijd wat moeilijker. Litta zorgde voor een behoorlijke tegenstand, al was het beter spel ook nu voor Alem. In de aanval had men het echter moeilijk. Men kreeg van de hechte verdediging van Litta niet veel kansen. Toch werd het een overwinning voor Alem en de 1-3 winst was ruim voldoende om de volgende ronde van het bekertoernooi te halen.
De volgende ronde zal gespeeld worden tegen de winnar van het duel Elsendorp - SES.
Een wedstrijd die op neutraal terrein gespeeld zal moeten worden, hetgeen zondag waarschijnlijk in Nistelrode plaats zal vinden.

bron :