01-05-2022 Alem 4 - Wadenoijen 3 8 - 0

Alem 4 - Wadenoijen 3   8-0    (3-0)

Alem 4 laat helemaal niets heel van Wadenoijen 3

Alem 4 heeft vanmorgen op Sportpark De Oude Maas korte metten gemaakt van Wadenoijen 3, met in de hoofdrol de broers Bakker.

In de tweede minuut kwam Alem 4 al op voorsprong, een kopbal van Gijs Sars werd op miraculeuze wijze door de Wadenoijense keeper in het doel gewerkt.
Alem had duidelijk de overhand en bleef doorgaan met aanvallen, een kwartier later werd de marge verdubbeld. Dit keer was het een Wadenoijense verdediger die in eigen doel schoot.
De derde Alemse treffer is nu al het doelpunt van de maand. John Bakker veroverde de de bal op de middenlijn en hij kapte en draaide langs vier tegenstanders inclusief de keeper en gunde de treffer aan zijn broer Luuk, die niets anders hoefde te doen dan de bal binnen te schuiven.

Na rust was Alem 4 niet van plan het rustig aan te doen en met een afstandschot zorgde Niek van Lent al snel voor 4-0. Wadenoijen 2 kon daarna de oranjehemden niet meer bij houden en Luuk Bakker en Gijs Sars zorgden voor 5-0 en 6-0. Nog was het niet gedaan met de Alemse dadendrang, de pijlsnelle Luuk Bakker werd door Bas Vissers weggestuurd en maakte zijn derde doelpunt.
Na een handsbal in het strafschopgebied van Wadenoijen wees de uitstekend fluitende scheidsrechter Enciso-Garcia resoluut naar de stip. Oud-gediende Joop Kollenburg legde aan om de strafschop te verzilveren, doorgaans een peulenschilletje voor Kollenburg, maar vanmorgen kon de doelman van Wadenoijen zijn inzet keren, de daaropvolgende rebound werd door de routinier alsnog in het net getrapt voor de 8-0 eindstand.