01-12-2019 Alem 4 - RKVSC 2 1 - 2

Alem 4 - RKVSC 2   1-2    (0-2)

Dramatische eerste helft breekt Alem 4 op

Alem 4 laat zich kaas van het brood eten tegen RKVSC 2

RKVSC 2 begon veel feller aan de wedstrijd en zette Alem 4 meteen onder druk. Alem 4 kon daar helemaal niets tegenover stellen. De ploeg verdedigde slap, verloor alle duels en kwam geen moment in de wedstrijd en keek bij rust tegen een 0-2 achterstand aan. Kreeg daarbij wel de hulp van scheidsrechter van der Kammen. De strafschop die RKVSC 2 vlak voor rust kreeg toegekend, was er een die als discutabel bestempeld kan worden.
Na de donderspeech van coach Schreuders in de pauze, kwam Alem 4 scherp uit de kleedkamer en meteen na rust kopte Rick Leerintveld tegendraads de aansluitingstreffer binnen. Tijd genoeg om de wedstrijd nog om te draaien.
Onder aanvoering van Koen van Kessel kreeg Alem 4 ook de nodige kansen, maar de eindpass was niet goed of de afronding niet zuiver.
Alem 4 leed een onnodige nederlaag, die het over zichzelf heeft afgeroepen tegen een tegenstander die normaal gesproken gewoon verslagen had moeten worden.

Doelpuntenmakers:

0-1 Richard Mouthaan