24-11-2019 OJC Rosmalen 11 - Alem 4 2 - 1

OJC Rosmalen 11 - Alem 4   2-1    (0-0)

Alem 4 lijdt teleurstellende nederlaag

Tegenvallend resultaat Alem 4 in Rosmalen.

Alem 4 heeft zondagmorgen een teleurstellende 2-1 nederlaag geleden. Doelpuntenmaker aan Alemse zijde was Boris Snijers.
Het elftal van Stan Schreuders liep teveel achteruit en wist de bal niet in de ploeg te houden. Eenvoudige ballen werden kinderlijk verspeeld en de felheid ontbrak. Voor rust werd er door beide ploegen niet gescoord.
Wie in de 2e helft een ander Alem 4 had verwacht kwam bedrogen uit. Het bleef slap en de 1-0 zou al snel vallen en het leek een kansloze missie te worden voor de oranjehemden. Toch kwam de spanning even terug in de wedstrijd. In de 70e minuut kwam Alem 4 terug tot 1-1. Een voorzet werd binnengelopen door Boris Snijers, maar even later was het alweer 2-1.
Volgende week is het zaak om deze nederlaag weg te spoelen in de thuiswedstrijd tegen RKVSC 2.

Doelpuntenmakers:

1-0 OJC