13-10-2019 Hedel 4 - Alem 4 1 - 2

Hedel 4 - Alem 4   1-2    (1-2)

Alem 4 pakt winst in moeilijke uitwedstrijd tegen Hedel 4

Een mooie dag voor Alem 4 dat de moeilijke uitwedstrijd in Hedel met 1-2 won.

Alem 4 moest diep gaan, maar heeft tegen Hedel 4 de derde winstpartij op rij geboekt. Op bezoek in Hedel kwamen de oranjehemden vanmorgen op achterstand, maar via Sam Stoof en Rick Leerintveld werd deze weggepoetst: 1-2.
Hedel 4 kwam in de wedstrijd op voorsprong, het profiteerde van een onoverzichtelijke en chaotische situatie, waarin de bal ineens achter sluitpost Joost Stoof in het Alemse doel lag.
Alem 4 trok ten aanval en dat leidde tot een schitterend doelpunt. Vanaf een meter of zeventien nam Sam Stoof de bal met de buitenkant van de voet in één keer op de schoen en zorgde met deze technisch niet eenvoudige actie voor de bevrijdende gelijkmaker.
Rick Leerintveld maakte voor rust nog de winnende treffer, met een intikkertje, nadat de bal wat gelukkig voor zijn voeten was beland.
Maar intikker of niet, het maakte de blijdschap van Leerintveld er niet minder om. "Het is altijd heerlijk om de winnende treffer te maken", zei de middenvelder na afloop van de de knappe uitzege.

Doelpuntenmakers:

1-0 Hedel