22-09-2019 Alem 4 - RKKSV 5 2 - 2

Verslag:
Alem 4 - RKKSV 5   2-2    (2-1)

Alem 4 komt in eigen huis niet verder dan gelijkspel


In de eerste wedstrijd van de competitie kwam Alem 4 twee keer op voorsprong, maar eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

Alem 4 startte voortvarend, met een schot op de de paal en al snel een doelpunt van Sam Stoof. Daarna ging het spel op en neer, maar na een half uur spelen kwam de ploeg uit de Kruisstraat langszij. Een afgezwaaide corner kwam voor de voeten van een RKKSV-speler die meteen uithaalde. Het schot leek houdbaar, maar keeper Joost Stoof beoordeelde het schot verkeerd en zo eindigde de bal in het Alemse doel.
Na enkele kansen aan beide kanten lukte het Alem 4 om nog voor rust weer op voorsprong te komen. Het was Rick Leerintveld die het laatste zetje gaf: 2-1.

Na de pauze was RKKSV 5 de bovenliggende partij. Mede omdat enkele spelers van Alem 4 er conditioneel volledig doorheen leken te zitten. In de slotfase maakte RKKSV 5 de gelijkmaker. De laatste tien minuten van de wedstrijd waren nog wel spannend, maar een goal werd niet meer gemaakt.

OPVALLEND: De jeugdige Wessel Broekmeulen maakte zijn debuut bij de senioren, hij loste in de tweede helft nestor Joop Kollenburg af.

Bekijk hier het fotoverslag van dit duel

Foto's   ©2019 v.v. Alem - Piet van Boxtel


Doelpuntenmakers:

1-0 Sam Stoof
1-1 RKKSV
2-1 Rick Leerintveld
2-2 RKKSV


Alem 4
Joost Stoof
Jacco Bogers
Jaap van Boxtel
Wessel Broekmeulen
Robert-Jan Hofman
Koen van Kessel
Joop Kollenburg (C)
Rick Leerintveld
Thomas van Mook
Chris van Oers
Alex Steenbekkers
Sam Stoof
Kees-Jan Zwanenberg
Technische Staf
Stan Schreuders
Jory Hooijmans
Hennie Hooijmans

Verslag : Piet van Boxtel