01-10-2023 RKKSV 5 - Alem 3 3 - 1

RKKSV 5 - Alem 3    3-1    (0-1)

Alem 3 strijdt dapper, maar verliest tegen jeugdig RKKSV 5

In de ontmoeting met RKKSV 5 toonde Alem 3 veerkracht en vastberadenheid, maar moest uiteindelijk de overwinning aan de jeugdige tegenstanders laten.
De wedstrijd begon met een tegenvaller voor Alem 3 toen Robert-Jan Hofman tijdens de warming-up al geblesseerd moest afhaken. Desondanks wist het team in de eerste helft een voorsprong te nemen, dankzij een uitstekende corner van Coen van den Bighelaar die werd benut door Koen de Leeuw.
Na de rust kwam RKKSV 5 echter sterk terug en wist de gelijkmaker te scoren, waarna Jaap van Boxtel helaas met een knieblessure moest uitvallen. RKKSV 5 nam daarna de leiding met 2-1.
Na slechts 5 minuten als invaller op het veld te hebben gestaan, kreeg Jeroen Bakker een gele kaart en moest hij 10 minuten aan de kant. RKKSV profiteerde van het numerieke voordeel en breidde hun voorsprong uit naar 3-1.
Het gemis van Robert-Jan Hofman en het uitvallen van Jaap van Boxtel waren zware tegenvallers en na 60 minuten voetballen was de tank dan ook leeg bij de oranjehemden, die het veld toch met opgeheven hoofd konden verlaten.